Як підвищити захист свого житла від крадіжки?

2527
0

Зазвичай крадії вирішують пробратися до будівлі у період, коли власники житла відсутні декілька днів або навіть тижнів. Дуже часто це припадає на період відпусток. Та крадіжки можна попередити, якщо завчасно подбати про безпечність свого будинку чи квартири. І професійна охоронна фірма у Львові надасть свої послуги, щоби вам було спокійніше за своє житло.

Не обов’язково зайнятися цим питанням напередодні тривалої поїздки. Крадіжки актуальні протягом усього року. Тож чим раніше підвищити рівень безпеки вашого об’єкта, тим менше буде ризиків вторгнення зловмисників. Фахівці Ефорт залюбки проконсультують вас і запропонують сучасні рішення для вашого дому, дачі, офісу чи іншої нерухомості.

Що забезпечує хороший захист?

Немає простих універсальних порад, як убезпечити дім від злому, адже кожна будівля індивідуальна. Та є певні аспекти, на які варто зважати.

  • Критичними місцями є вхідні двері в будинок (іноді їх навіть кілька). Також – легкодоступні вікна на першому поверсі. Бажаєте захиститися від крадіжок з проникненням у квартири та будинки? Це можна зробити, встановивши броньовані двері із захисними замками (в ідеалі – багатоточковими).
  • Якщо власники не хочуть «псувати» зовнішній вигляд свого будинку захисними ґратами, залишається можливість електронного захисту. Завдяки цьому про вторгнення до будинку буде сигналізувати зовнішня сирена. Цього має бути достатньо, щоби попередити сусідів про те, що щось відбувається, і змусити порушника втекти, не забравши нічого з дому.
  • Ще один варіант – подача сигналу електронної охорони будинку на пульт охоронної компанії. Наприклад, «Ефорт» із пультовою охороною гарантує швидке прибуття на ваш об’єкт групи оперативного реагування.

Як вберегти будинок від крадіжки?

Найпростіша профілактика – мати добрі стосунки з сусідами. Вони можуть стежити за вашою безпекою так само, як ви можете допомогти захистити їхнє майно. Попросіть у них їхні домашні чи робочі номери телефонів – і завжди майте їх під рукою. Якщо ви побачили щось, що вас стурбувало, поговоріть з ними чи довіреною особою. Якщо підозрюєте, що вдома чи в під’їзді вашої багатоповерхівки пересуваються підозрілі незнайомці, повідомте про це поліцію.

Повні поштові скриньки, завжди вимкнене світло, тиша – ось лише деякі підказки, які допомагають злодіям зрозуміти, що господаря давно немає вдома. Родич, який забирає пошту чи час від часу вмикає вдома світло/телевізор – маленькі, та завжди корисні варіанти. Також виявляйте обережність, публікуючи в соціальних мережах плани поїздок далеко від дому.

Кожен об’єкт різний і має свої особливості. Також існують різноманітні системи захисту, зокрема, комплексні. Якщо вам потрібна консультація щодо вибору оптимального рішення для свого житла, зв’яжіться зі спеціалістами Ефорт.