Овни – вдалий час змінити життя, а Стрільцям слід перевірити здоров’я: гороскоп на тиждень – з 15 по 22 серпня 2022

2111
0

Астропрогноз для всіх.

Овен

Овнам космічні покровителі допоможуть вирішити безліч кармічних завдань. Це дуже вдалий час для того, щоб змінити своє життя, причому зробити це в першу чергу в голові. Настав чудовий період для втілення у життя сміливих ідей. Діяти потрібно швидко, але дуже обережно, оскільки зірки не допомагатимуть Овнам так, як робили це раніше. Швидше вони стануть байдужими. Навколишні люди чекатимуть від людей даного Знаку допомоги, а хтось навіть намагатиметься цю допомогу вибити маніпуляціями. Потрібно бути обережнішими у спілкуванні з токсичними людьми.

Телець

Це чудовий час для роботи над собою та спроб стати кращою версією себе. Головна порада на цей період – не сидіти без діла. Переключитися з режиму підвищеної продуктивності на лінь і апатію буде дуже легко, а ось повернутися назад до стану потоку буде вже завданням не з простих. Астрологи відзначають, що цей тиждень «цілий рік годує». Це означає, що все те, що Тельці зроблять зараз, матиме вкрай важливі наслідки.

Близнюки

У Близнюків будні дні будуть досить продуктивними та цікавими. Вони зможуть подбати про себе та подолати всі труднощі за допомогою своєї харизми. Наприкінці тижня гарний настрій їх може позбавити Марс. Зараз краще не сваритися із близькими та друзями, особливо публічно. Це може стати початком дуже негативного та несприятливого часу. Доброта понад усе.

Рак

Багато Раків, незважаючи на спокій зірок і планет, будуть гірше спати. Швидше засинати та краще відпочивати їм допоможуть корисні поради експертів. Надмірності в період з 15 по 21 серпня будуть згубними. Успіх зможе супроводжувати лише поміркованості, обережності та обачності. Також астрологи радять усім без винятку Ракам творити більше добра у цей час. Доброта та позитив повернуться до них сторицею, але трохи пізніше. Це гарний час для мандрівок, зміни обстановки. Можна вирушати у відрядження, займатися покупками.

Лев

У Львові можливі зустрічі з токсичними людьми, причому більшість із них будуть непередбачуваними та несподіваними. Левам потрібно буде робити енергетичне чищення, але не лише після важких та неприємних бесід, а ще й загалом. Настав час зміцнити своє біополе і позбутися неприємних думок, спогадів та емоцій. Цей тиждень стане для Львова часом детоксикації. Потрібно більше відпочивати, менше перевтомлюватися, займатися частіше улюбленими справами. Це покращить їхню пам’ять, інтелектуальну продуктивність, зміцнить здоров’я.

Діва

Початок і середина тижня будуть відносно спокійними, але ближче до суботи у Дів почнуться проблеми емоційного характеру. Великі успіхи Дівам принесе творча діяльність. Навіть якщо представники цього Знаку не працюють у креативній сфері, творчість стане гарним способом перемогти нудьгу та депресію, занепокоєння та зневіру. Астрологи радять Дівам не забувати про своєчасний відпочинок протягом робочого тижня.

Терези

Настає чудовий час для відпустки. Терези можуть вирушити в подорож або ж замкнутися вдома і зайнятися улюбленими справами там. Починати нові справи зараз — не найкраща ідея, тому астрологи радять закріпити вже досягнутий результат. У ході спроб стати щасливішими, Терези можуть трохи розчаруватися. Панацеєю від усіх стане спокій і вміння вести справи розмірено, без поспіху та без зайвої метушні.

Скорпіон

Скорпіонів планети та зірки відпустять у вільне плавання, але для того, щоб ефективно застосовувати свої навички, їм варто розвинути інтуїцію. Шосте почуття Скорпіонів має величезний потенціал, але зараз воно спить. Зараз той час, коли треба діяти, а не чекати біля моря погоди. Скорпіони зможуть майже одразу отримати гідну винагороду за докладені зусилля. Вже цієї неділі вони побачать перші результати виконаної роботи.

Стрілець

Стрільцям цього тижня астрологи радять зайнятися власним здоров’ям — завітати до лікаря, прислухатися до свого тіла. Можна розпочати займатися спортом, сісти на дієту. З 15 по 21 серпня корисно більше рухатися, спілкуватися з приємними людьми, присвячувати час прибирання. Очистити будинок від негативної енергетики, що застоялася, можна сіллю, водою і травами. Якщо це зробити, краще працюватимуть чакри, простіше буде приймати рішення. Ознакою того, що Стрільці зараз рухаються у правильному напрямку, стане відчуття умиротворення та спокою.

Козеріг

Козерогам цього тижня нічні світила допоможуть зробити щось дуже важливе, а саме позбутися шкідливих звичок, які помилково можуть вважатися позитивними. Козероги з високою ймовірністю зможуть змінити своє життя на краще. Це буде дуже важливий час для будь-яких нововведень. Детальне планування – те, що лікар прописав. Кожен свій крок важливо розписувати заздалегідь, щоб не діяти поспішно та хаотично. Також краще не зациклюватись на минулих помилках. Козероги повинні дивитися у майбутнє та рухатися до мрії.

Водолій

Спокій планет не означає, що вони залишаться байдужими. Потрібно вірити у краще і не фокусувати увагу на образах, негативі, невдачах. Астрологи радять налаштуватися людям цього Знаку на марафон, а не на спринт. Для досягнення успіхів доведеться неабияк попрацювати. Енергетика планет підходить для початку нових справ, здійснення покупок. Приймати будь-які важливі рішення, на думку експертів, зараз краще самотужки.

Риби

У Риб нещодавно могла розпочатися чорна смуга у житті, але цього тижня зірки допоможуть їм із неї вийти. Слабка Венера деактивує сильні якості Риб, тому їм доведеться більше покладатися на допомогу збоку. Це той час, коли потрібно ставитися до роботи простіше — як до гри, а не як до чогось, від чого залежить все життя. Легкість, доброта і невимушеність – ось секрет щастя для представників цього Знаку Зодіаку.

Війна. Ситуація щодо російського вторгнення станом на 14 серпня – Запорізький напрямок