У чому особливості замінника м’яса на рослинній основі?

2889
0

Інноваційне м’ясо на рослинній основі за смаковими якостями та структурою максимально схоже на натуральне. Воно було розроблено не тільки для веганів, а й для всіх людей. Це альтернатива продукту тваринного походження, в ньому відсутні антибіотики, ГМО, холестерин. Отримати більш детальну інформацію про веганське м’ясо можна на сайті eat-me-at.com, на якому оформити замовлення легко, є швидка доставка по Києву та всій Україні.

Особливості м’яса на рослинній основі

Рослинне м’ясо виготовляють за новітніми технологіями із натуральної сировини. При цьому виробництво не шкодить довкіллю, оскільки відсутні викиди парникових газів.

М’ясо рослинного походження багате на мінерали, протеїни, вітаміни групи В, залізо, цинк та кальцій. Харчова цінність на 100 г складає 270 ккал. За рахунок відсутності холестерину та антибіотиків знижується ризик розвитку захворювань судин та серця, покращується кровообіг та стан шкіри.

Останнім часом все більший попит має замінник м’яса на рослинній основі, з якого можна приготувати улюблені страви. Його можна смажити, запікати та варити, дотримуючись часу та температурного режиму.

Наприклад, котлети з веганського фаршу смажать із кожного боку по 3 хвилини. Запікати в духовці слід за температури від 180 до 200 градусів протягом 15 хвилин. Варять у окропі до 6 хвилин.

Сучасний замінник м’яса на рослинній основі, як за структурою, так і смаком, нагадує натуральне. Цим воно відрізняється від «соєвого м’ясного продукту». Інноваційний фарш збагачують мінералами та залізом, амінокислотами та іншими корисними речовинами.

Виробництво та склад веганського м’яса

До складу рослинного фаршу входять такі основні компоненти:

  • питна вода;
  • соєвий білок;
  • соняшникова та кокосова олія;
  • сіль;
  • натуральні ароматизатори та барвники;
  • сік буряка;
  • дріжджові екстракти та ін.

Виробництво рослинного м’яса сьогодні коштує дорого, але згодом воно стане доступним кожному споживачеві. Його варто спробувати хоча б раз для різноманітності, особливо тим людям, які планують за своїми життєвими переконаннями відмовитись від тваринних продуктів.

Зберігати фарш після розпакування можна не більше двох діб. Після розморожування його зберігають у холодильнику протягом тижня. Окрім фаршу, пропонується спробувати й інші напівфабрикати, серед яких сосиски, кульки, котлети та ін.

Найпопулярнішою позицією у закладах швидкого комунального харчування є соковиті бургери. Веганське м’ясо оптимально підійде для їхнього приготування, та замінить тваринне м’ясо.

За посиланням https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-kh-vohnyar можна придбати рослинний фарш та оригінальний гострий соус у подарунок при покупці трьох пачок вагою 1050 г. З нього можна приготувати не тільки апетитні бургери, а й інші страви будь-якої кухні: банош, ролі, котлети, люля-кебаб та ін.