Ніч під ракетними ударами: Запоріжжя та область окупанти РФ били ракетами, — ВІДЕО, ФОТО

2675
0

В ніч проти 15 жовтня, та сьогодні зранку російські окупанти завдали масованих ударів по Запоріжжю та області.

Про це повідомляють в ЗОВА.

У Запоріжжі внаслідок ранкового обстрілу була знищена автостоянка, розбиті більше десятка автомобілів, а території парковки можна побачити воронку від ракети С-300.

На світанку російські загарбники також бомбили об’єкти промислової та енергетичної інфраструктури. Є руйнування.

Вибуховою хвилею пошкоджено 21 багатоквартирний будинок, 15 будинків приватного сектору, заклад освіти та автостоянку.

Впродовж доби ударів зазнали населені пункти НОВОСТЕПНЯНСЬКЕ, ЩЕРБАКИ, ОЛЬГІВСЬКЕ, МАЛА ТОКМАЧКА, ПОЛТАВКА, НОВОАНДРІЇВКА, ЗАЛІЗНИЧНЕ, ДОРОЖНЯНКА, НОВОДАНИЛІВКА, ОЛЬГІВСЬКЕ, БІЛОГІР’Я, НОВОДАРІВКА, ЧАРІВНЕ, ЧЕРВОНЕ, ТЕМИРІВКА, ОРІХІВ, ГУЛЯЙПОЛЕ, СТЕПНОГІРСЬК.

Надійшло 68 повідомлень  про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

14 жовтня проводилась  евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території – вивезено 118 осіб, з них 16 – діти.

За наявною інформацією, в місті Токмак лікарні переповнені. За інформацією від місцевих жителів, цивільних в лікарнях не приймають через завантаженість лікарів та відсутність ліжкомісць. Через низьку якість медичної допомоги та відмову командування російських окупаційних військ евакуйовувати тяжко поранених на територію росії, смертність серед них перевищує 50%.

Підтверджено знищення особового складу та техніки противника за попередні дні у Запорізькій області. Так, в результаті ефективних дій Сил оборони в районах населених пунктів Оріхів, Кінські Роздори та Токмак, уражено близько 100 окупантів. Серед них понад 25 щойно мобілізованих. В районі населеного пункту Бердянськ знищено 4 комплекси С-300.

Якщо ваша оселя зазнала ушкоджень, повідомляйте про це на 15-80 (зі стаціонарних) або за номерами

(061) 787 15 80  

(050) 414 15 80 

(067) 656 15 80.

Секретар РНБО розповів, скільки високоточних ракет залишилось у Росії