«300»-х окупантів РФ звозять на заводи, в лікарнях місць немає: ситуація в Мелітополі

3195
0

У Мелітополі, який зараз тимчасово окупований окупантами РФ, місцеві лікарні не приймають поранених загарбників, бо медустанови переповнені. Тому «300»х росіян звозять на моторний завод у південній частині міста.

 

Про це пише Ріа-М.

Так, за повідомленнями місцевих жителів, кілька санітарних машин із пораненими були помічені біля прохідної моторного заводу у південній частині міста.

«Крім того, є інформація, що окупанти вже відібрали ковідний госпіталь і там розміщують своїх поранених. Госпіталь після капітального ремонту був зданий в експлуатацію минулого року. Усі палати обладнані в ньому киснем. Реанімаційний блок оснащений найсучаснішим обладнанням», – пише видання.

Відомо, що на окупованій Мелітопольщині трупів російських солдатів настільки багато, що тіла грузять у «Камази» і везуть на кремацію до Токмака.

«Майже щодня КаМАзи з трупами везуть до міського моргу поруч із міськлікарнею №1. Вночі загиблих окупантів везуть у рефрижераторах. Далі їх перевантажують і везуть до Токмака. У Токмаку дислокуються два крематорії».

Нову партію гуманітарної допомоги отримало Запоріжжя: що туди входить