Покрокова інструкція, яка допоможе створити власний кабінет на сайті Парі Матч

3781
0

Оскільки в компанії Парі Матч реєстрація з України є стандартною процедурою, ми створили докладну інструкцію, яка крок за кроком пояснює, що потрібно робити.

Крок №1

Щоб зіграти в азартні ігри, зробити ставку на спортивну або кіберспортивну подію, користувачеві доведеться зайти на офіційний сайт компанії з ПК або мобільного пристрою (смартфону, планшета). Трапляються випадки, коли ресурс не запускається, хоча доменне ім’я прописано правильно. Що робити у такому разі? Існує кілька варіантів:

  • перевірити наявність інтернет-з’єднання (іноді ресурс не завантажується через низьку швидкість);
  • знову оновити сторінку (є шанс на те, що стався збій під час запуску);
  • знайти актуальне дзеркало – сайт-близнюк, який повністю повторює інтерфейс основного ресурсу, але розташовується на іншому сервері;
  • озброїтись гаджетом, за допомогою якого слід спробувати перейти на адаптивний сайт;
  • завантажити та встановити мобільний додаток, завдяки якому можна швидко перейти на головну сторінку ПаріМатч.

Крок №2

Як тільки офіційний сайт (його дзеркало або мобільний додаток) відкритий, слід звернути увагу на верхній правий кут. Там розташовуються дві кнопки: «Вхід», яку слід натискати всім, хто вже має створений обліковий запис у системі, а також «Реєстрація», необхідна новачкам. На цю кнопку і потрібно натиснути.

Крок №3

Відкриється вікно, яке пропонує ознайомитись із Правилами компанії. Багато потенційних клієнтів вважають, що цей документ можна не читати, оскільки він довгий і може зайняти кілька хвилин часу, який планується витратити на розвагу. Однак ми радимо починати саме з детального вивчення правил. Це дозволить наперед дізнатися, які існують обмеження, на які заохочення від компанії можна розраховувати, як виплачуватимуться «плюшки», які ліміти встановлені для проведення фінансових операцій тощо. Звичайно, дані відомості можна запросити й у служби підтримки, проте попередня теоретична підготовка до гри на реальні гроші буде не зайвою. Як тільки документ повністю прочитаний, необхідно натиснути кнопку «Вперед», яка переведе безпосередньо до анкети.

Крок №4

Як тільки відкриється форма для введення персональних даних, слід ухвалити рішення щодо способу реєстрації. Є два варіанти: ручне введення інформації, а також автоматичне створення особистого кабінету за допомогою облікового запису Google. Пропонуємо докладніше описати кожен спосіб. Якщо планується заповнення анкети, потрібно буде вказати:

  • номер мобільного телефону;
  • адресу електронної пошти;
  • вигадати надійний пароль;
  • поставити дві галочки у спеціальних полях, які підтвердили б вік (21+), згоду на обробку персональних даних, а також активацію вітального бонусу.

Якщо хочеться швидше почати гру, достатньо натиснути на кнопку з написом «Google», щоб система автоматично підтягнула раніше введені дані.

Як тільки все зроблено, відкриється головна сторінка компанії.

Крок №5

Може здатися, що на цьому реєстрацію повністю завершено. Однак це не так. Попереду не менш важлива процедура – верифікація. Не варто її відкладати «на потім», чекати, коли на рахунку накопичиться солідна сума виграшу. Наші експерти, а також досвідчені гемблери знають, що таке затягування негативно впливає на терміни виведення виграшу. Адже до стандартного часу очікування ще додасться перевірка персональних даних. Як пройти верифікацію:

  • натиснути на зображення людини та перейти в особистий кабінет;
  • знайти поле під назвою «Перевірити особистість»;
  • натиснути кнопку «Почати»;
  • вибрати зручний спосіб ідентифікації зі списку: через Приват24, Monobank, BankID, Дію, або безпосереднє прикріплення скан-копій документів (українського чи закордонного паспорта, посвідчення водія).

Важливо запам’ятати, що верифікація доступна лише після досягнення 21 року. Це означає, що навіть якщо на етапі реєстрації вдалося обдурити систему, перевірка виявить всі розбіжності й зіграти в онлайн-казино все одно не вийде.

Що ще потрібно зробити? Перейти у вкладку «Персональні дані» та заповнити порожні рядки. Необхідно ввести ПІБ, дату народження, стать, місце проживання. Також із переліку потрібно буде вибрати секретне запитання та вручну прописати відповідь на нього. Воно знадобиться у разі, якщо користувач забуде свій пароль від входу в особистий кабінет