ЗСУ просунулися на Таврійському напрямку більш ніж на 1 км — Тарнавський

2285
0
Сили оборони України продовжують просування на Таврійському направку, втрати ворога за добу сягнули 226 осіб. Джерело: командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський у Telegram ЗСУ просунулися на Таврійському напрямку більш ніж на 1 км Йдемо вперед!
Є просування Сил оборони на Таврійському напрямку на понад 1 км. Артилерійські підрозділи нашої армії протягом доби виконали 1 391 вогневе завдання, — написав він. Він додав, що за останню добу оборонці ліквідували 72 окупанти, поранили − 149 та ще 5 взяли в полон.
Також знищили 27 одиниць військової техніки росіян: 3 танки, 2 ББМ, 3 артилерійські системи та міномети, 2 РСЗВ, 9 БпЛА, 5 одиниць автомобільної техніки та 3 одиниці спецтехніки. Крім того, Сили оборони знищили 6 складів боєприпасів ворога. Що кажуть у НАТО про контрнаступ ЗСУ За словами генсека Альянсу Єнса Столтенберга, українським військовим вдалось прорвати першу лінію оборони злочинної армії РФ і наразі контрнаступ набирає обертів. За словами Столтенберга, попри складні бої, контрнаступ українських воїнів поступово набирає обертів та «приносити плоди». https://www.online.ua/