Лже-Брыль собирает с глав районов Запорожского региона деньги на выборы (ФОТО)

1042
0

Сегодня практически все главы райадминистраций Запорожской области получили сообщения от якобы главы области Константина Брыля о сборе средств на выборы.

Об этом, изобличая жуликов и нечистоплотных политических оппонентов, сообщил сам Константин Брыль.

«Зараз звертаюсь до представників влади на місцях, а також до всіх небайдужих запоріжців бути уважними та обережними! Адже сьогодні зранку практично всі голови райдержадміністрацій отримали повідомлення, з проханням збирати кошти, ніби-то від мого імені!

Йдеться про кілька дзвінків та повідомлень у месенджері з проханням «терміново збирати кошти на вибори». Наголошую: я ніколи не збирав грошей для такої мети! Це не армія і не волонтери. А просто чергова інтрига, яка буде опублікована в якості «гарячої» новини. Будьте обережні, звертайте увагу не тільки на фото, а й на номер, з якого вам приходять подібні прохання та дзвінки!!!

Це просто ще один крок у провокації. Інформаційна маніпуляція, яка готується під мітинги та має стати підґрунтям до чергової «зради». Оскільки інтригани не знайшли реального приводу для своїх провокацій, то намагаються створити їх штучно.

Вважаю, що в Україні на Законодавчому рівні необхідно впровадження кримінальної відповідальності за наклеп та використання чужого імені», — повідомив Костянтин Бриль.