Замість звернення до членів “Секти св. Уляни “великомучающей”

542
0

Новий тиждень у нас розпочався новим скандалом. Цього разу у Міністерстві скорочення населення України, яке офіційно називається інакше. Ось цитата із авторитетного видання:

“Заместитель министра здравоохранения Украины Александр Линчевский заявил на заседании Счетной палаты Украины, что лечение онкобольных украинцев за рубежом неэффективно. Это следует из стенограммы, которую опубликовал 2 июня Онкологический портал Украины.

«Касательно эффективности. Касательно нерезультативности и неэкономности использования денег. В сухом остатке – 25 процентов пациентов, собственно, умирают. То есть каждый четвертый лечится за рубежом неэффективно. Друзья, коллеги! Это рак. Они все умрут. Они все умрут без вариантов. И эффективность этой программы ноль процентов. Эти проблемы, то есть эти онкологические заболевания, которые, собственно, требуют трансплантации костного мозга, они заканчиваются смертью. Рано или поздно», – сказал он”. (“Гордон.ua”, 4.06.2018 р.)

Як для Міністерства, яке ми вище назвали, тут все логічно — в продовження “славних” традицій нацистського лікаря Йозефа Менгеле (Ангела Смерті із Освенцима)… Втім, для Міністерства охорони здоров’я України подібне гасло “Они все умрут” якось трохи ріже вухо.

Нагадаю, що найпопулярніше зображення глави нашого МОЗ Уляни Супрун — це її класична зачіска з розпущеним волоссям і знизу напис “Вы все умрете”…

Варто додати і таке. Пошуковик Google на запис “Доктор Смерть” реагує правильно: перша сторінка пошуку присвячена виключно пані Супрун, це вже далі можна натрапити й на “першоджерело”. Тобто на американського лікаря-патологоанатома Джека Кеворкяна, який придумав машинку для евтаназії (вбивства шляхом введення в організм токсичних препаратів). За це все він відсидів вісім років, і у 79-річному віці вийшов на волю. Із забороною навіть підходити до людей старше 62 років і з фізичними вадами тіла.

У нас як бачите і Лінчевський, і Супрун з подібними поглядами не лише на волі, а й очолюють український МОЗ!

І ще: ми тут доктора Менгеле, як найвідомішого нациста-лікаря згадали. Не знаю, як було в Освенцимі (Аушвіці — німецькою), а от в медичних бараках концтабору Дахау в’язням давали молоко. До 1 січня 1945 року… А далі німці вже самі голодували, тому концтабір отримував лише брукву. Про це мені особисто розповіли в кінці 1990-х шестеро запоріжців, які пройшли Дахау і вижили…

А от хто, не доведи Господь, побував у наших лікарнях, до того ж без підтримки родичів та друзів, то напевне підтвердять — це вам не Дахау!..

Очевидно, що спочатку весь натовп “общественных активистов, живущих общественной активноститью” (за кошт бюджету МОЗ і Сороса) був трішки розгубленим. Бо що ж брехати далі? І тут на арену вийшла пані Супрун особисто:

“Цитати Oleksandr Linchevskyy, які активно тиражуються в інформпросторі, вирвані з загального контексту виступу. Перше, що слід зазначити для повного розуміння сказаного:
Рахункова палата провела аудит програми “Лікування громадян України за кордоном”, в якому звітували, що смертність учасників програми свідчить про неефективне використання державних коштів. Тому у своєму виступі Лінчевський давав відповідь на те, чому програма НЕ є неефективною.

Друге: Сьогодні бюджет програми по лікуванню за кордоном є найбільшим за всю історію її існування. Зокрема за останні два роки відправлено на лікування в півтора раза більше пацієнтів, ніж за попередні 6 років сукупно! Перебування пацієнтів у черзі скоротилось з року до місяців, іноді тижнів. Формується мережа перевірених і надійних світових клінік-партнерів, з якими йде системна співпраця. Шанс на подовження життя отримують більше 75% пацієнтів”… (Facebook, 4.06.2018 р.)

Ми подали фрагмент цитати пані Супрун без купюр. Про що тут мова? Слова Лінчевського, бач, вирвані із контексту, а МОЗ нині лише нарощує лікування онкохворих за кордоном!

І тут питання із зали: вам особисто, вашим знайомим, знайомим знайомих хтось відомий, хто за державний кошт лікувався в іноземних клініках? В ситуації, коли в наших ДЕРЖАВНИХ “больничках” можна хіба що померти. Бо тільки загострення на фронті — відразу в Інтернеті заклик: “Допоможіть — багато поранених”. Супрун скаже, що у Міноборони своя система госпіталів. Так, втім на п’ятому році війни найменше навантаження на медицину, і все летить догори дригом — це нормально?

Або ледь не щоденні заклики в Інтернеті — “допоможіть врятувати дитину” тощо. То хто лікується за кордоном? І чому не у НОРМАЛЬНО ПРОФІНАНСОВАНИХ наших клініках? Нагадаю, за весь той безлад і жах, який твориться у ВСІХ українських медичних закладах з 1 серпня 2016 року ПЕРСОНАЛЬНО ВІДПОВІДАЄ в.о міністра УЛЯНА СУПРУН. Вона і тільки вона!

І тут нове питання із зали: чи не їздять лікуватися за державний кошт саме ті, хто ту реформу і впровадив? Тобто співробітники МОЗ, міністри, народні депутати, котрі за неї проголосували? І, створивши нам гетто “Вы все умрете”, самі мило — за сплачені нами податки — фінансують чужу медицину?

Ще раз: я особисто повірю Уляні Супрун з її “реформою”, а може й стану правовірним “Секти Св. Уляни “великомучающей” за однієї умови: всі вищеперелічені, а саме співробітники апарату МОЗ і його керівники, всі члени Кабміну — від міністра до прем’єра, всі народні депутати мають отримати п’ять років тюрми, коли вони самі, чи їхні дружини з дітьми виїжджають лікуватися закордон. Не те що за державний, а навіть за власний кошт. Бо тоді буде все по-чесному: ви придумали таку систему і разом з нами у ній помрете!

Тут нічого нового! 2014 року знаменитий на весь світ російський актор Олексій Серебряков в інтерв’ю “Собеседнику” заявив: “Единственное, чем можно как-то зацепить человека сейчас, когда ни одно слово ничего не весит, – это дети. И я когда-то, лет десять назад, придумал, что хорошо бы принять такой закон: каждый, кто хочет идти во власть, должен подписать бумагу, по которой его дети обязаны жить здесь в течение пятидесяти лет»…

І користуватися наслідками батькової роботи!

У нас все ще простіше: 5 років тюрми, коли ви не кладете своїх діток і самі не лягаєте в заклади, якими сьогодні опікується Доктор Смерть.

Як вам таке, шановні члени “Секти св. Уляни “великомучающей”?

Леонід Романовичов