Первый в Запорожье: депутат горсовета зарегистрировался кандидатом в нардепы

956
0

Депутат Запорожского Горсовета Михаил Прасол первым из Запорожья зарегистрировался кандидатом в народные депутаты Украины. О регистрации в ЦВК в качестве кандидата в народные депутаты Украины по одномандатному округу 76 Запорожья (Вознесеновский и Хортицкий районы) он сообщил утром 7 июня на странице в Facebook. 

«Я ПРИЙНЯВ ВАЖЛИВЕ РІШЕННЯ: Я ЙДУ! 

Друзі, сьогодні у Києві реєструюсь як кандидат у народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 76 міста Запоріжжя (Вознесенівський та Хортицький райони). 

Я виріс і все життя живу у Вознесенівському районі. Як депутат Запорізької міської ради я багато роблю, відверто переймаюсь проблемами та активно допомагаю якісно вирішувати проблеми мешканців. Багато хто з вас знає мене особисто і ви вже переконались, що я ваш дієвий депутат 24/7. 

Я йду в парламент, тому що мені набридло, що люди змушені жити в такому болоті і буквально у вирі проблем, які ніхто системно не вирішує! Я йду, бо втомився від того, що більшість запорізьких нардепів просто забувають про свої території, від яких обрані та отримали мандати. 

Я йду, тому що я ваш реальний депутат, якому ви можете завжди зателефонувати і звернутись. Прийти на зустріч особисто поспілкуватись та потиснути руку. Я ваш сусід, який живе з родиною у Запоріжжі і так само знає, скільки всього нам треба змінити для кращого життя. 

Саме тому я йду, бо я Михайло Прасол (Михаил Прасол), а не віртуальний кандидат як «кіт у мішку» під гучною назвою партії. Я хочу власним прикладом довести, що зміни на краще реальні. І за це я беру на себе відповідальність.

Вірю у вашу підтримку!»,- написал Михаил Прасол.

https://www.facebook.com/864886700511504/posts/867558783577629?s=100002379005173&sfns=xmo