День Незалежності у Запоріжжі відзначуть у парку «Дубовий гай»

1399
0

Для з’ясування організаційних моментів проведення святкових заходів до Дня Незалежності України відбулася спільна робоча нарада керівництва облдержадміністрації та мерії під головуванням заступника голови облдержадміністрації Едуарда Гугніна.

Як повідомили у департаменті комунікацій з громадськістю ЗОДА, заплановано, що урочисте відзначення 28-ї річниці Дня незалежності України відбудеться 24 серпня в Центральному парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

Святкові заходи відбудуться без виступів представників влади. Орієнтовний початок − о 15.00. Парк «Дубовий гай» буде прикрашений українською атрибутикою, віночками, квітами та прапорами. У парку працюватиме кілька локацій. Зокрема, одна з локацій – українська кухня, де всі бажаючі зможуть не тільки поласувати смаколиками та традиційними стравами, а й взяти участь у майстер-класах.

Також буде проведено аматорський турнір з боксу, ще низка спортивних заходів. Окрім цього, на одній з локацій буде представлена художня самодіяльність та виступи творчих колективів. У той же час на великій сцені триватиме святковий концерт.

Більш детальна програма святкових заходів буде презентована найближчим часом.