Віталій Туринок ініціював створення координаційної групи народних депутатів від Запорізької області

738
0

Голова облдержадміністрації Віталій Туринок провів першу робочу нараду з народними депутатами України від Запорізької області. У зустрічі взяли участь Євген Шевченко, Юлія Яцик, Павло Мельник, Сергій Штепа, Сергій Мінько, Геннадій Касай, Роман Соха, Олександр Кабанов, Марина Нікітіна, Володимир Кальцев.

Очільник регіону та народні обранці обговорили пріоритетні питання, що потребують об’єднання зусиль представників усіх гілок влади.

– Впевнений, що такої міцної команди нардепів у Запорізькій області ще не було. Головне завдання на сьогодні – об’єднати зусилля та всі можливі ресурси задля розвитку Запорізької області, щоб результати нашої роботи відчули люди. Адже людина – перш за все. Маємо зробити так, щоб запоріжці жили на гідному рівні і навіть не знали слова «бідність», щоб ми були цікаві інвесторам, – зазначив посадовець.

Голова облдержадміністрації Віталій Туринок ініціював створення координаційної групи, до складу якої увійдуть народні обранці від Запорізької області. Ця група має просувати проєкти розвитку регіону у парламенті.

– Я ніколи не ділю людей за політичними принципами чи уподобаннями. Всі ми запоріжці. Всі ми хочемо, щоб наш край процвітав, нам самим було комфортно тут знаходитись, щоб наші діти ходили тут у школи, а родини хотіли відпочивати у Приазов’ї. Тому сподіваюсь на плідну спільну роботу, – наголосив Віталій Туринок.

За результатами зустрічі було виокремлено п’ять пріоритетів для подальшої співпраці: розв’язання екологічних питань, ремонт доріг (з подальшою трансформацією у забезпечення транспортної доступності), ремонт мостів через р. Дніпро у Запоріжжі, розвиток острова Хортиця та курортного Приазов’я (першочергово – водопостачання та водовідведення).

Підбиваючи підсумки зустрічі, Віталій Туринок відзначив, що часу для внесення пропозицій не так багато і діяти потрібно вже від сьогодні, адже попереду — прийняття державного бюджету і Запорізькій області необхідна підтримка народних депутатів при відстоюванні її інтересів.