Запорізький «Металург» знову програв. Тепер «Волині»

716
0

Футболісти «Металурга» ударно розпочали поєдинок, зробивши ставку на швидкий гол. Уже на другій хвилині бездоганну атаку розіграли тріо Могильний-Петров-Бєлоусов. Форвард запоріжців віддав точну передачу на Дениса Бєлоусова, який з близької відстані вразив ворота Андрія Тлумака – 1:0.

На хвилі успіху «Металург» міг швидко подвоїти перевагу. Вадим Петров, опинившись на ударній позиції, на жаль, не влучив у дальній кут. Атака у відповідь стала гольовою. «Волинь» одразу показала, що марнувати нагоди у цьому матчі не збирається. Денис Кожанов сильно пробив у нижній кут – 1:1.

Результативний і цікавий футбол на «Славутич-Арені» продовжився. Команди грали на зустрічних курсах, створюючи багато небезпечних моментів. У «Металурга» прекрасні шанси не використали Тарас Ковальчук, Юрій Сачко та Ігор Загоруйко. На противагу лучани свій гол знайшли. На 29 хвилині Сіаваш Хагназарі з Денисом Кожановим удвох розіграли зразкову комбінацію з завершальним ударом іранського футболіста.

Рахунок 2:1 після першого тайму змусив Андрія Тлумака зробити в перерві аж три заміни. Це спрацювало. «Волинь» дуже впевнено розпочала другу половину, де активністю вирізнявся іменинник Младен Бартулович. Як гості, так і «металурги» могли розраховувати на забиті м’ячі. Тлумака врятувала поперечина, Петриченка – стійка. Інтрига трималася до 80-ї хвилини. Тоді команді Андрія Тлумака вдалося реалізувати стандартне положення. Василь Курко замкнув подачу на дальній стійці.

За рахунку 1:3 «Металург» уже не мав ні сил, ні можливості врятуватися. У Запоріжжі «Волинь» здобула свою першу виїзну перемогу в цьому сезоні. Наступний матч запорізький клуб зіграє на виїзді з «Прикарпаттям».

МФК «Металург» – ФК «Волинь» 1:3 (1:2)

Голи: Бєлоусов (2) – Кожанов (10), Хагназарі (29), Курко (80)

«Металург»: Петриченко, Сарапій, Кулинич, Ковальчук, Мягков, Разуваєв, Загоруйко, Бєлоусов, Могильний, Сачко, Петров
Головний тренер: Іван Богатир

«Волинь»: Неділько, Сімінін, Курко, Михалик, Цюпа, Рябов, Чачуа, Хагназарі, Климець, Кожанов, Карпенко
Головний тренер: Андрій Тлумак