У Запорiзькiй областi визначають перевiзникiв на автобусних маршрутах

851
0

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова відбулося засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області. У заході взяли участь члени конкурсного комітету, до складу якого входять представники облдержадміністрації, регіонального сервісного центру МВС, Управління патрульної поліції, а також представники громадських організацій.

— Сьогодні відбудеться відкриття конвертів з позначкою «№ 2» з документами автоперевізників на участь у конкурсах з перевезення пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах, які містять інформацію про об’єкти конкурсу, на які подає документи перевізник-претендент. Відповідно до вимог чинного законодавства у залі здійснюється аудіозапис, – зазначив, відкриваючи засідання, Андрій Антонов.

Після минулого засідання спеціалісти Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, Управління патрульної поліції, Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області спільно з членами конкурсного комітету здійснили виїзди на дев’ять автопідприємств для перевірки достовірності поданої інформації перевізниками-претендентами для участі у конкурсах з перевезення пасажирів на внутрішньообласних автобусних маршрутах. Наразі здійснюється аналіз результатів перевірок.

Результати аналізу документів, поданих перевізниками-претендентами, з урахуванням матеріалів робочої групи будуть повідомлені на наступному засіданні конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників, яке відбудеться наступного тижня.