Кондиціонери, за які не шкода заплатити: топ-5 моделей, які зроблять життя комфортнішим

1093
0

Якісним кондиціонером сьогодні навряд чи можна здивувати хоча б одного користувача. А от функціональна модель з незвичайними можливостями таки може викликати приємні емоції, тому за неї навіть не шкода викласти кругленьку суму.

У топовому ціновому сегменті доступні як інверторні, так і звичайні спліт-системи, технологічність яких справді вражає. Замовити будь-які брендові кондиціонери в Запоріжжі можна за посиланням https://www.moyo.ua/zaporijja/bt/klimaticheskaya-tekh/kondicionery/.

Ціна яких моделей виправдана їхніми характеристиками?

Кондиціонер MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-HJ50VA/MUZ-HJ50VA

Двокомпонентна спліт-система з елегантним мінімалістичним внутрішнім корпусом. Призначена для встановлення в приміщеннях площею близько 50 квадратних метрів.

Найголовніша перевага моделі – автоматичний режим функціонування. Пристрій самостійно вимикається у випадку виявлення проблем в роботі електромережі і вмикається відразу після усунення неполадок.

Підтримує девайс і функцію самодіагностики – повідомлення про збої з’являються на вбудованому екрані у вигляді коду помилки.

Кондиціонер працює у кількох режимах, серед яких:

  • охолодження та нагрів повітря в житлових приміщеннях;
  • осушення та вентиляція;
  • охолодження і очищення повітря за допомогою фільтрів;

У нічному режимі пристрій функціонує майже безшумно, тому не заважає комфортному відпочинку.

Bosch Climate 8500 RAC 7

Один з найнадійніших і найбезпечніших кондиціонерів у асортименті Bosch. В його конструкції передбачено відразу три фільтри, які гарантують хороше самопочуття користувачів:

  • БІОфільтр, оброблений особливими біологічними ферментами;
  • HD фільтр високої фільтрації;
  • ефективний каталітичний фільтр.

Особливості моделі:

  • функція температурної компенсації, яка нівелює різницю температур над підлогою та під стелею;
  • захист від обдуву охолодженим повітрям;
  • технологія 3D Airflow, яка відповідає за рівномірний розподіл повітря і не залишає жодних шансів «сліпим зонам»;

Завдяки ЕКО-режиму та вбудованому таймеру Climate 8500 RAC 7 витрачає мінімум електроенергії.

Toshiba RAS-10N3KVR-E

Кондиціонер з унікальною фірмовою системою фільтрації повітря «7 в 1». Вона складається з:

  • БІО-ензим фільтр;
  • гінкго фільтр;
  • Супер Цеолітовий фільтр з екстрактом вітаміну С, бамбука і кави.

Завдяки комбінації саме цих компонентів Toshiba RAS-10N3KVR-E не лише очищує повітря, але й видаляє неприємні запахи, сприяє утворенню молекул О2, бореться з вірусами та бактеріями.

Девайс підтримує різні робочі програми і враховує потреби користувачів. У режимі «Комфортний сон» пристрій робить температуру оптимальною для відпочинку, а в режимі Quiet працює майже безшумно.

SENSEI SU-18GR

Незвичайна напільно-стельова система з касетною конфігурацією внутрішнього блоку. Продається в тандемі з декоративною панеллю, яка приховує непривабливі елементи конструкції. Підходить для використання у приміщеннях, площа яких не перевищує 40 м2.

Особливості моделі:

  • система захисту від проявів нестабільності електричної мережі;
  • захист від неправильного підключення до джерела живлення;
  • високий коефіцієнт корисної дії (понад 90%).

Ardesto ACM-24HRDN1

Призначена для використання у приміщеннях площею до 70 м2 спліт-система з елегантним внутрішнім та потужним зовнішнім блоком. Підтримує автоматичний режим роботи та функцію «Авторестарт», завдяки якій ефективно працює навіть після виявлення та усунення проблем у мережі.

Належить до категорії енергоефективних кондиціонерів (клас А++) і витрачає мінімум електроенергії. У разі витоку фреону припиняє роботу та повідомляє користувачам про проблему..

За описані вище кондиціонери зовсім не шкода заплатити, оскільки вони здатні зробити життя свої власників комфортнішим уже в перші години активної експлуатації.