Відпочинок на Кіпрі з надійним туроператором

631
0

Літо — чудовий час для подорожей з багатьох причин. Погода дозволяє багато гуляти на свіжому повітрі, досліджувати пам’ятки і вечеряти на відкритих терасах. Саме тому влітку з’являється більше бажаючих купити тур на Кіпр. Кіпр вважається одним з кращих курортів на Середземному морі. М’який клімат дозволяє відпочивати з квітня по листопад.

Але замість стандартних програм, які передбачають тільки бронювання квитків на літак і номери в готелі, все більше туристів віддають перевагу більш розгорнуті програми. Звертаючись в Antonivtours, кожен мандрівник може розраховувати на якісне обслуговування і допомогу в підборі туру, відповіді на всі запитання й підтримку менеджера.

Сервіс високого класу

Крім вартості перельоту туди і назад компанія вкладає в вартість туру і безліч інших важливих складових на кшталт:

  • трансферу туди і назад;
  • харчування, включаючи можливість обслуговуватися в барі;
  • проживання в 5-10 хвилин від пляжу;
  • страховку.

Також туристи можуть розраховувати на послуги готелю. У кожному конкретному випадку мандрівникові будуть представлені різні варіанти доповнення на зразок можливості користуватися послугами спа-центру, спортивного залу та анімаційного центру.

Крім класичних турів, які розраховані на пляжний відпочинок з можливістю повністю розслабитися за виділений для відпустки час, в компанії також пропонують цілий ряд гарячих турів. Вони ідеально підходять тим, хто звик не затримуватися довго на одному місці, і легкий на підйом. В такому випадку мандрівникові не важко зібратися всього за день-два до дати вильоту, щоб добре повеселитися на Кіпрі. Такі пропозиції дозволяють значно заощадити, але при цьому не втратити в якості сервісу: обслуговуванні в готелі, насиченості екскурсійної програми, іншим важливим пунктам хорошого подорожі.

Схематично всі програми турів, які пропонує Antonivtours, можна розділити на кілька категорій:

  • для активних відпочивальників;
  • морські подорожі;
  • огляд визначних пам’яток.

На окрему увагу заслуговує туристична пропозиція для двох. Подробиці можна дізнатися у менеджера компанії.

Одним з найбільш популярних запитань щодо відпочинку з Antonivtours вважається тема того, як доведеться добиратися з аеропорту до місця проживання. При замовленні туру в компанії хвилюватися про це не доводиться, адже в аеропорту туристів зустрінуть менеджери, які подбають про заселення своїх підопічних в готель.