Горщики для вазонів – затишок і краса

1198
0

Квіти мають бути всюди, і не лише на алеях, клумбах, але і в оселях, на прибудинкових територіях, в офісах та інших приміщеннях і ділянках. Щоб правильно їх вирощувати, слід купити горщики для вазонів недорого https://greendecor.com.ua/ua/vazony/. Інтернет-магазин «Грін Декор» саме це і пропонує зробити за доступною ціною.

Ці вироби сьогодні представлені в різних формах, розмірах, дизайні, кольорах. Щоб рослини виглядали ще більш естетично, недостатньо просто помістити їх в будь-яку ємність – вони заслуговують на те, щоб розквітати в найкращих умовах. Виконані вони можуть бути з пластику, кераміки, гіпсу, металу, дерева, каміння.

Основи вибору вазону

З французької мови це слово перекладається як «горщик для квітів». Не слід плутати ці вироби з кашпо, що являє собою декоративний елемент, в який ємність з рослиною поміщається, щоб збільшити естетичність приміщення або прибудинкової території. Вазон для квітів – це сосуд, в який вона безпосередньо висаджується. Але часи, коли звичайні горщики були посередніми і не відрізнялись естетичністю, вже минули. Сьогодні в продажу можна знайти дуже оригінальні, красиві варіанти.

Ось які фактори потрібно враховувати при виборі таких виробів:

  • особливості рослини. Її коріння потребує розвитку, зросту, і горщик має забезпечувати їй комфорт в цьому – не стискати, мати отвори на дні, щоб пропускати вологу та повітря. Розміри їхні мають відповідати вазону і не бути занадто великими, щоб не допустити витікання більшої частини води при поливі. Не слід і пересаджувати квіти в крупну ємність, якщо їхня коренева система не має рясно розростатися. Наслідками цього може стати нестача вологи, повітря, і в результаті вона загине;
  • розмір приміщення або ділянки. Дуже великий вазон в невеликому приміщенні або на маленькій території буде виглядати недоречно, а замалий виріб «загубиться» у великій кімнаті або на достатній території;
  • матеріал. Найпоширенішим варіантом сьогодні є пластик. Це пояснюється його легкістю, невисокою ціною, практичністю, міцністю, простотою в догляді. Пластикові вазони можна розміщувати як в приміщенні, так і на вулиці, тому що вони стійкі до різних погодних умов. Популярністю користуються і гіпсові вироби, які є дуже естетичними, достатньо міцними;
  • стиль. Будь-які приміщення, ділянки мають свої особливості, які потрібно враховувати. Строга класика гармонійно впишеться в майже будь-який дизайн, а, наприклад, модерн, сільський стиль, вінтаж і елементів в свою загальну композицію потребують відповідних.

Звичайно, орієнтуватися слід і на свій смак. Важливо і врахувати відповідність форм рослин формі горщика. Наприклад, якщо вони мають довге стебло або листя, то бажано і вазони обирати для них довгастої форми. Для вирощування розкидистих дарів природи слушними є достатньо широкі варіанти.

Після пересаджування квітів в новий вазон потрібно поставити його на піддон, щоб воді було куди стікати. Якщо ви обрали звичайний горщик – без дизайнерських, стильових і естетичних особливостей, можна помістити його разом із рослиною в кашпо.

Горщики в інтернет-магазині «Грін Декор»

Компанія реалізує товари для садівництва, сільського господарства, вирощування квітів. В тому числі в її каталозі представлений широкий вибір вазонів, які мають різні розміри, форми, кольори, дизайн. Вони виконані з різних матеріалів, але всі є якісними і естетичними. Радує клієнтів і вартість виробів – людина з будь-яким бюджетом зможе обрати для себе найкращі варіанти.

Горщики з інтернет-магазину «Грін Декор» мають попит, тому що навіть найлаконічніші вазони з його асортименту є оригінальними, гарними, зручними у використанні і догляді.