В Запорожье мама двух дочерей отчаянно борется за жизнь, женщина просит помощи, — ФОТО

2196
0

Запорожанка Булдей Людмила Витальевна борется за жизнь с коварной болезнью. Женщине крайне необходима наша финансовая поддержка.

В кінці січня 2013 року я узнала, що у мене Рак Молочної Залози. Дату точну не пам’ятаю все було як у тумані.  02/02/13 у мене була уже перша хіміотерапія. Потім через 21 день друга. Перед третьою дивилися динаміку як діє, але в моєму випадку змін ніяких не було. 3-й курс було вирішено робити не в/в а в/артеріальну підводили спеціальний катетер під місцевою анестезією як найблище до пухлини. Після двох артеріальних хіміотерапій пухлина зменшилася у два рази і мене прооперували. Потім ще дві в/в хіміі і променева терапія. Після тільки гормонотерапія. Про це лікування знали тільки найблищі мені люди. Я чомусь соромилася розказувати і не хотіла щоб мене жаліли. Почала жити нормальним життям. Садочок, школа, робота ну так як більшість. У травні 2018 року оступилася, заболіла різко спина- виявилося потім, що то перелом хребця через метастази у кістки. Знов хімія, операція на хребті, променева. Про це уже знали родичі, найблищі друзі. Викарапкалася. Зміна гормонотерапії і добавили зомету для зміцнення кісток. Через рік після операції на хребті я знову вийшла на роботу, все більш менш було добре. Проходила кожні 3-6 міс. обстеження і у січні негативна динаміка. Появилися вогнища в печінці і збільшилися ділянки враження у кістках. Все пішло по кругу. Знову зміна гормонотерапії і препарата для кісток. Лікування не дешеве. Та мені пощастило- мене з 12/03. взяли у клінічні дослідження. Фазлодекс мені безкоштовно був, а Іксджеву я купляла.

Та нажаль сам фазлодекс мене не протримав. 02/07. на обстеженні негативна динаміка. У клінічних дослідженнях я далі не можу брати участь бо негативна динаміка лікування.  Я наважилася розказати всім, написала пост у фейсбук. Нажаль держава не забезпечує ліками які мені потрібні. Гроші для нашої родини дуже великі. Без сторонньої допомоги я не зможу лікуватися. В мене є дві донечки. Старшій 15 років, меншій 11 років, їм потрібна мама.

Дякую що дочитали. Дуже дякую всім за допомогу.  Кожна гривня врятує мені життя.

4149499371584697

 

Читайте также:

Прогноз погоды в Запорожье на вторник, 14 сентября: чего ожидать от природы