Жіноча термобілизна для заняття спортом

1720
0

Термобілизна спочатку позиціонувалася як елемент гардероба, який використовується при носінні в несприятливих або екстремальних умовах. Але з часом жінки стали носити його під час занять спортом, виконання повсякденних справ, на роботу і навіть під час прогулянок в парку з прохолодну або морозну погоду. Це підштовхнуло виробників термобілизни до розширення лінійок пропозицій, а жінки отримали ширший вибір по дизайну, колірній палітрі.

Інтернет-магазин Спортонлайн пропонує придбати повсякденну і спортивну термобілизна для дівчаток і жінок в широкій розмірній сітці. На все пропозиції поширюється послуга доставки, що дозволяє оформити замовлення в будь-який український місто.

Як вибрати відповідну термобілизну?

Повсякденна термобілизна розрахована на щоденну носку, причому помилково вважати, ніби жінки носять ії виключно взимку. У колекціях деяких виробників дійсно є серії, розраховані на зимовий період, але серед пропозицій на сторінках електронного каталогу є і прості варіанти для літнього періоду і для шкарпетки в міжсезоння.

Зазвичай повсякденну термобілизну купують для роботи, особливо якщо мова йде про роботу на вулиці або складі, в цеху, на виробництві. Крім цього комплекти, в залежності від складу матеріалу і дизайну, використовуватися для:

  • туристичних походів, в тому числі і подорожей в горах;
  • занять спортом;
  • домашньої шкарпетки;
  • сну в якості піжами, особливо в ситуаціях, коли сплячому холодно під ковдрою.

Найчастіше термобілизну створюють на основі натуральної тканини. Зазвичай мова йде про вовни, кількість якої в складі тканини може коливатися від 35% до 50%. Але якщо мова йде про прости комплекти без необхідності утеплювати, то тут за основу нерідко беруть бавовну, якої у складі тканини може бути від 40% до 70%.

Незалежно від того, що є головним волокном, принцип роботи самої термобілизни залишається ідентичним в обох випадках. Коли людина пітніє, тканина вбирає вологу. Це дозволяє тілу залишатися сухим, і, відповідно, в теплі. Натуральні волокна в тканині роблять її більш приємною на дотик.

Але якщо мова йде про одяг для тренажерного залу або занять спортивною ходьбою на свіжому повітрі, то тут варто звернути увагу на спеціальну термобілизну, де в складі більше безпечної для людини синтетики. Вона не мнеться, швидко сохне і не сковує рухи.