Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Івано-Франківську

1464
0

Піца — це відмінне блюдо на обід або вечерю, швидкий, легкий і, перш за все, здоровий перекус. Це блюдо, що схвалено дієтологами з усього світу, але лише в тому випадку, коли воно правильно приготовано. Це також чудова можливість для веселих посиденьок між друзями, під час яких можна отримати задоволення від смачної їжі та побувати в гарній компанії. Сьогодні щоб замовити піцу в Івано-Франківську не потрібно далеко ходити! Спробуйте послугу доставки від одного з провідних ресторанів міста Монопіцца, який завжди подбає про те, щоб справжня італійська страва прибула до клієнта ще гарячою.

Доставка піци в Івано-Франківську від Монопіцца

На сьогоднішній день послуги доставки надзвичайно популяризуються, і в цьому немає нічого дивного. Серед вирішальних переваг, які згадуються в першу чергу, коли справа доходить до замовлення піци на будинок в Івано-Франківську – можливість смачно поїсти і водночас провести час з рідними, дивлячись улюблений фільм та сидячи на домашньому дивані. Не потрібно витрачати час на дорогу, одягатися, сидіти в шумнім залі, а потім ще добиратися додому. Кур’єри привезуть смачну піцу за вказаною адресою. Все швидко та зручно!

Особливо важлива послуга доставки під час швидкоплинних хвороб, застуд або ситуації, коли, наприклад, через домашню ізоляції або карантину людина не може вийти з дому, відчуваючи себе в цілковитій безпеці.

Доставка піци в Івано-Франківську прийде на допомогу та забезпечить улюбленою їжею навіть в умовах карантину. Кращі кур’єри працюють, дотримуючись усіх заходів безпеки, тож клієнти можуть не сумніватись у тому, що їх замовлення приїде надійно запакованим та ще гарячим завдяки спеціальній термо-сумці.

Меню ресторану MONO PIZZA

Якщо людина вже знайома з меню Монопіцца, то має знати, що доставка піци Івано-Франківськ – це можливість зробити онлайн-замовлення усіх улюблених страв додому чи на роботу. Це може бути одна з наступних позицій чи будь-яка інша на смак клієнта:

· 4 м’яса;

· з куркою та грибами;

· козацька;

· з прошутто та грушею;

· цезар;

· з грушею та сиром дор блю;

· фермерська;

· барбекю та ін..

Поки клієнт ще не визначився з вибором – він може переглянути меню ще раз та звернути увагу на додаткові наповнювачі до піци, а також салати, десерти, напої, фокачу.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ від MONOPIZZA

Усім, хто любить акції та знижки Монопіца дарує чудову нагоду зекономити! Якщо обирається варіант доставки страв додому, то можна замовити Козацьку, Маргариту або з куркою та грибами всього за 99 грн. Піца приготована на пухкому тісті, завдяки чому вона краще збереже температуру в коробці, а основа не буде твердою.

Також у Монопіцца дає акція для іменинників, що допомагає заощадити до 20% від суми основного меню.

Що стосується умов доставки, то безпосередньо на сайті можна обрати адресу і розрахувати термін очікування замовлення. Кур’єри зроблять усе, аби замовники не втомилися від чекання!

Неповторні особливості рецептів MONOPIZZA

Піца доставка у Івано-Франківську дозволить насолодитися неповторним поєднання свіжих українських інгредієнтів з традиційними італійськими рецептами. Особливості приготування улюбленої страви мільйонів людей наші піцайоло тримають у секреті, але клієнти відчують насолоду смаку й обов’язково повернуться знову.