Доставка піци від знаменитого ресторану Monopizza в Франківську

1417
0

Цікаво, що найбільше італійську піцу їдять американці. В Україні також є мережі, які професійно займаються італійською стравою. Найкращу з них – Monopizza – вирізняє не лише висока якість кухні, а й оперативна доставка. Справжня італійська піца в ІФ від цього закладу буде у вас вдома вже за півгодини після оформлення замовлення.

Що можна вибрати в Monopizza

Асортимент ресторану включає піцу і фокачу. Для приготування основи використовують цільнозернове борошно вищого гатунку, оливкову олію та закваску замість дріжджів. Наповнюють корж традиційними інгредієнтами: томатами з моцарелою, грибами, овочами, м’ясом, а також італійськими стравами.

Крім класики, «Монопіца» пропонує спробувати нестандартні наповнення, серед яких:

  • крем-сирна подушка з запеченим перцем;
  • два варіанта з грушею – прошуто та дор блю;
  • тунець і мариновані цукіні.

У меню також можна знайти пропозиції для вегетаріанців та кілька варіацій американських рецептів («Гавайська», «Цезар», «4 м’яса» тощо). Любителі соковитих начинок оцінять «Козацьку», «Фермерську» та фірмову піци. До них ви можете замовити легку закуску, фокачу, салат, десерт або безалкогольний напій.

Акційні пропозиції піцерії

«Монопіца» завжди орієнтується на задоволення клієнтів, тому в ресторані одночасно діють кілька акцій.

Кожен тиждень заклад пропонує знижки на окремі позиції меню: так можна заощадити до 50% на замовленні.

Крім того, ресторан радує подарунками іменинників: у свій день народження кожен гість отримує знижку -20% на все замовлення. Пропозиція доступна протягом тижня, включаючи по 3 дні до та після події. Акція актуальна на весь асортимент піцерії, проте не підсумовується з іншими знижками. Щоб отримати свій подарунок, просто пред’явіть паспорт на касі або кур’єру при отриманні.

Ще одна улюблена акція відвідувачів закладу – 3 піци за ціною двох. Пропозиція діє на постійній основі.

Доставка піци по місту

«Монопіца» надає кур’єрську доставку на будь-яку адресу з 10:00 до 22:00. Для оформлення замовлення перейдіть на сайт закладу або в мобільний додаток, виберіть піцу та покладіть до корзини. Потім заповніть необхідну інформацію у спеціальній формі. Оплата доступна готівкою, карткою. Чи онлайн – на сторінці ресторану. Кур’єр привезе замовлення у центральні райони ІФ за 15-30 хвилин, у віддалені – максимум за 1 годину. Є пропозиція попереднього замовлення.