6-тий ОСБ під Волновахою не тільки захищає від окупантів, але й допомогає місцевим, — ФОТО, ПОДРОБИЦІ

2964
0

Ідуть бої, а бійці 6-го окремого стрілецького батальону знаходять час не тількі на захист, а й на допомогу місцевим жителям.

Воїни батальону займаються необхідною, суто чоловічою работою – це і підключення в селі Раздольне погодинного водопостачання за допомогою генераторів, і налаштування Інтернету, який необхідний для отримання важливої інформації і зв’язку з рідними. І, мабуть, головне — ремонт розбитих житлових будинків.

Одна з місцевих мешканок Суббот Людмила Василівна постраждала від обстрілу, вражою зброєю було зруйновано дах її домівки. Бійці 6-го окремого стрілецького батальону оперативно відремонтували будинок, жінка вдячна і каже, що саме такі люди, як комбат Владислав Хобот, і рятують світ своєю небайдужістю, бажанням допомогти незахищеним.

Людмила Василівна каже, що рідне село, будинок особливо важливі для неї ще й тим, що під час Великої Вітчизняної війни загинули її родичі – Суббот Омелян Іванович, та Суббот Ефім Іванович, які поховані на місцевому кладовищі. Про жахи минулої війни говорять написи на могилі біля клубу…

Нині 6 ОСБ стоїть на варті й готується відправлять «рускіх солдат» у відомому напрямку.