Великдень під Волновахою: «6-й окремий стрілецький батальон» — під Божою опікою, — ФОТО

3672
0

Агресорка росія продовжує коїти злочини на теріторії України, але рідну землю боронять мужні воїни нашої держави.

Світле свято Великодня – свято всіх, хто вірить у Бога, не обійшло осторонь наших мужніх бійців і їх комбата полковника Владислава Хобота.

Нагадаємо, що на самому початку березня в Запоріжжі виключно із добровольців (!) був сформований Шостий окремий стрілецький батальйон (далі 6 ОСБ). Більшість його складу становлять запоріжці, але є і представники інших областей та тимчасово окупованих територій. Близько 30% новобранців вже мали бойовий досвід.

О восьмій ранку 1 квітня командир батальйону полковник Владислав Хобот отримав від керівництва групи «Схід» інформацію щодо можливого наступу противника на сусідні населені пункти. З тих пір бійці цілодобово готові дати ворогу відсіч.

Але свято – на те й свято, тим паче Великдень. Тому Владислав Хобот зробив все можливе, аби наші герої змогли поспілкуватись з панотцем, з`їсти свяченої паски і крашанок. Адже все це необхідно для підтримки бойовогу настрою.

— Ми знаємо, що в ці дні, особливо сьогодні, українці моляться за нашу перемогу, це, повірте, дуже цінно, ми відчуваємо ці молитви і дякуємо людям, — кажуть бійці 6-го окремого стрілецького батальону і запевняють, що вони – на варті, і готові нищити ворогів.

Нині 6 ОСБ стоїть на варті й готується відправлять «рускіх солдат» у відомому напрямку.