В боях на Кураховському напрямку загинув мешканець Запорізької області

7759
0
Під час танкових обстрілів на Кураховському напрямку загинув 38-річний командир бойової машини, командир відділення механізованого батальйону в/ч 7014 сержант Олексій Смола.

Герой навчався у Вільнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2. По завершенню вступав до Харківської льотної академії.

«Мріяв стати льотчиком, але не добрав трішки балів. Сказав, що все одно піде служити в армію. Після строкової служби багато років працював у виправних колоніях №20 та №55. Одночасно здобував вищу освіту в Бердянському педагогічному інституті. Останні роки працював на маршрутному таксі, — йдеться у повідомленні КЗ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ» Михайло-Лукашівськоі сільської ради. — Неймовірно веселий і життєрадісний. Завжди був душею компанії, мав дуже багато друзів, як і в місті, так і в селі. І як справжній чоловік всі проблеми вирішував сам».

Після початку війни Олексій пройшов двотижневу переподготовку і став на захист України, поїхавши до зони проведення бойових дій.

У загиблого воїна залишився 12-річний син Станіслав.

Нагадаємо, що мережею майже не щоденно шириться інформація про наближення до Запоріжжя великой кількості російських військ та важкої техники.