Гороскоп на 2 серпня: спокійний день, коли краще не перенапружуватися

2050
0

День, як водний потік, тектиме спокійно і не поспішаючи, раптових і різких подій від нього, на щастя, очікувати не доводиться.

Гороскоп повідомляє що як правило, цей час призначений для відпочинку, але, оскільки цього місяця він випадає на будній день, бажано хоча б не напружуватися, а зосередитися на суто технічній роботі, яка не вимагає особливої захопленості та зосередженості. Не можна вирушати в мандри та подорожі – вони порушать гармонію дня, а тому виявляться невдалими.

Гороскоп на 1 августа для всех знаков зодиака

 

Гороскоп на 2 серпня для Овнів

Зірки наполегливо рекомендують вам повернутися до справ, які були започатковані деякий час тому, а потім з якихось причин припинені – тепер складуться максимально сприятливі умови для їх завершення.

Гороскоп на 2 серпня для Тельців

Не варто витрачати сили – як моральні, так і фізичні – марно. Перш ніж зробити якісь рухи тіла, подумайте, чи не можна без них обійтися, і тільки потім починайте діяти.=

Гороскоп на 2 серпня для Близнят

Головна якість, яка знадобиться вам сьогодні – увага, завдяки якій ви зможете помітити дрібниці – як професійного, так і особистого характеру, які зазвичай не відзначаєте своєю увагою.

Гороскоп на 2 серпня для Раків

Якщо у взаєминах із коханою людиною існують проблеми, сьогодні саме час про них поговорити: вдасться порозумітися і домовитися про все, що хвилює – як вас, так і його.

Гороскоп на 2 серпня для Левів

Зірки наполегливо рекомендують вам відкласти всі справи і присвятити час відпочинку. А якщо ви відчуваєте докори совісті через вимушене неробство, знайдіть собі якесь необтяжливе заняття.

Гороскоп на 2 серпня для Дів

Відповідь на будь-яке – як професійне, так і особисте – запитання дасть інтуїція. Перш ніж прийняти якесь більш менш важливе рішення, прислухайтеся до внутрішнього голосу, він вас не обдурить.

Гороскоп на 2 серпня для Терезів

Не можна ігнорувати знаки, які надсилатиме вам доля. Вони не тільки застережуть від необачних вчинків, а й підкажуть правильну лінію поведінки.

Гороскоп на 2 серпня для Скорпіонів

День створить сприятливі умови для налагодження стосунків з людьми, з якими вас розділяє сварка. Сьогодні ви зможете порозумітися і піти на взаємні поступки без шкоди для свого самолюбства.

Гороскоп на 2 серпня для Стрільців

Важливо звертати увагу на знаки, які посилатиме організм. Своїми побажаннями – часом несподіваними – він дасть зрозуміти, чого йому не вистачає.

Гороскоп на 2 серпня для Козорогів

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій. Можна укладати перспективні контракти і підписувати серйозні угоди, також велика ймовірність отримання несподіваного прибутку.

Гороскоп на 2 серпня для Водоліїв

За порадою, яка, можливо, вам сьогодні знадобиться, потрібно звертатися тільки до людини, якій ви довіряєте беззастережно і на всі сто відсотків – наприклад, найкращому другу.

Гороскоп на 2 серпня для Риб

Поява у вашому житті старого знайомого – наприклад, однокласника чи однокурсника – трапиться не просто так. Найімовірніше, він дасть вам можливість по-новому подивитися на банальну ситуацію.

источник

читайте также: Відомі астрологи розкрили дату закінчення війни