Президент Франції натякнув на проблеми із психікою у Путіна

22797
0

Еммануель Макрон жорстко відреагував на часткову мобілізацію, що проводиться в Росії, для участі в бойових діях в Україні.

За словами Президента Франції, рішення Путіна є «помилковим», до того ж «встати на шлях миру» тепер дуже складно.

Про це передає CNN.

Заява Путіна, що саме НАТО спровокували ситуацію, а він лише відреагував, не має жодних підстав, зазначив президент Франції. На його думку, саме глава Росії — той, хто розв’язав конфлікт.

На питання Макрону — які можуть бути мотиви у Володимира Путіна, оскільки він зважився на такий крок – Президент Франції заявив, що раціональних пояснень дати не може. Він припускає, що може йтися про мікс із різних чинників, більшість із яких – психологічного характеру.

Перший стосується ресентимента, чи почуття власної неповноцінності у російського лідера, який звинувачує у своїх невдачах інших. Це і викликає у ньому ворожість та агресію.

Друга – давня стратегія Путіна встановити гегемонію в регіоні. І останній стосується наслідків ізоляції російського президента в період COVID-19, що могло б позначитися на психологічному здоров’ї. Все це, вважає Макрон, і призвело до поточних поглядів глави Росії щодо ситуації.

У Запоріжжі ракета окупантів влучила в автостоянку, страшні наслідки на ФОТО, ВІДЕО