Воспитатель одного из детсадов Запорожской области избивает малышей: начато криминальное расследование

926
0
В бердянском детсаду ищут управу на воспитательницу, которую подозревают в избиении детей. Как известно, родители дошкольников утверждают, что работница детского сада №34 часто срывается на малышах.

Бердянские правоохранители ответили журналистам pro.berdiansk.biz следующее:

— 26 квітня до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшли заяви про кримінальне правопорушення вчинене працівницею одного з комунальних дошкільних навчальних закладів загального розвитку Бердянської міської ради Запорізької області. У заявах зазначено, що вихователь дошкільного навчального закладу систематично вчиняла фізичне насилля відносно малолітніх вихованців.
За даним фактом відомості про вчинення кримінального правопорушення внесені до ЄРДР за ознаками складу злочину передбаченого ч.1 ст.126 (Побої і мордування) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт строком до одного року. Досудове розслідування триває.