У Запорізькій області російські війська масово викрадають чоловіків, — ВІДЕО

4563
0
Як ми повідомляли раніше, у окупованому Мелітополі немає роботи, проблеми з готівкою, дефіцит продуктів, а ціни на основні товари захмарні.

Наразі відомо, що у тимчасово окупованому Мелітополі російські військові масово викрадають містян та утримують їх у заручниках. Відомо, що деякі з них перебувають в полоні понад 130 днів.

Про це повідомляють місцеві канали.

 

Як зазначають у ЗМІ, у Мелітополі немає спокійного життя. Окупанти регулярно викрадають чоловіків, а деякі люди перебувають у полоні понад 130 днів, і про їх долі нічого не відомо.

«Щоденно спецслужби та військові рф затримують місцевих мешканців, прикриваючись тим, що шукають бійців ЗСУ. Багатьом чоловікам, які не мають і ніколи не мали жодного відношення до української армії, приписують вигадані «подвиги», — йдеться у повідомленні.

Затриманих чоловіків б’ють. Окрім того, окупанти проводять обшуки у домівках затриманих та виносять звідти усе цінне. Відомо про випадки вимагання грошей від родичів.

«Всього було викрадено 158 містян. З них звільнено 88 людей. Досі 70 осіб тримають у полоні, деякі понад 130 днів, і про їх долі нічого не відомо», — зазначили у ЗМІ.

Нагадаємо, в Мелітополі окупанти викрадають людей та катують їх. У такий спосіб вони готуються до проведення «референдуму«.