ЗВЕРНЕННЯ трудового колективу АТ «МОТОР СІЧ»

19607
0
Трудовой колектив АТ «МОТОР СІЧ» звернувся до Президента України В.О.Зеленського, Голові Верховної Ради України Р.О.Стефанчуку, Секретарю РНБО України О.М.Данілову та В.о. Голови СБУ В.В.Малюку.

«У ці тяжкі часи, коли Україна проходить випробування на міцність та спроможність дати відсіч ворогу, наш трудовий колектив завдяки зусиллям Героя України, президента АТ «МОТОР СІЧ», генерального конструктора зі створення та модернізації вертолітної техніки В.О.Богуслаєва стабільно працює й зміцнює обороноздатність України. За його ініціативи в складних умовах на підприємстві створена нова для України вертольотобудівна галузь промисловості. Сьогодні ми єдині в країні виробляємо лопаті для гвинтокрилів, освоюємо сучасне виробництво лопатей з композитних матеріалів, розробляємо нові авіаційні двигуни.
В.Богуслаєв – керівник і громадянин, цілком відданий Україні. Прийнявши естафету від своїх попередників, він протягом 30 років зумів не тільки зберегти підприємство, а й технологічні, конструкторські та виробничі потужності, зробив усе для розвитку української школи авіаційного двигунобудування.

Наразі ми, запорізькі моторобудівники, глибоко схвильовані затриманням нашого керівника за підозрами, що збурили не тільки народ України, а й світову спільноту. Увесь трудовий колектив – від простих робітників до керівного персоналу віддає свої сили і ресурси на вкрай необхідну справу державного рівня. Ми виконуємо виробничі завдання з безмежною вірою в нашу спільну Перемогу. Зробивши упереджене звинувачення на адресу Богуслаєва, таким чином можна поставити «клейма зрадника» на кожному із моторівців, адже ми наслідуємо його місію. Звинуватити людину, яка все своє життя присвятила Україні, яка живе й працює поряд з нами, під щоденними обстрілами, ризикуючи власним життям – означає звинуватити кожного з нас.

Володимире Олександровичу, звертаємось до Вас із сподіванням, що Ви зглянетесь на упередженість і безпідставність звинувачень відносно Вячеслава Олександровича. Ми впевнені у його невинності і переконані, що Ви як Президент нашої країни не допустите, щоб занапастили чесне ім’я Богуслаєва. Ми завжди стоятимемо на тому, що наш керівник дбає тільки про світле майбутнє нескореної України, вітчизняного авіабудування, про долю підприємства та кожного моторобудівника».

За дорученням трудового колективу,
Голова ради директорів АТ «МОТОР СІЧ» С.А.Войтенко
Голова профспілкового комітету підприємства М.І.Труш

 

В Мелитополе подорвали здание псевдо-губернатора Балицкого, — ВИДЕО, ФОТО