У Запорізькій області пролунала серія сильних вибухів: знищена військова база окупантів, — ФОТО

3157
0
У Запорізькій області ЗСУ знищено ще одну російську військову базу. Внаслідок чергового вдалого удару по ворожій базі загинуло близько 50 окупантів, майже 100 отримали поранення.

Про це повідомляє «Риа-Мелитополь».

Так, у п’ятницю, 22 липня, у Пологівському районі пролунала серія сильних вибухів. Сталося це в окупованому селі Урицькому неподалік Розівки. Тут російські військові облаштували собі військову базу біля водозабірної станції. Внаслідок ракетного удару ЗСУ ця база була знищена в попіл. На жаль, постраждала й сама станція.

Самі окупанти замовчують свої втрати, а от місцеві жителі повідомляють, що звідси вже вивезли близько 40 російських солдатів 200-х і близько 80 300-х.

Також відомо, що 23 липня стався вибух на базі колишньої агрокомпанії «Прогрес» у самому смт. Розівка. Тут також мешканці бачили загиблих російських солдатів. Їхні тіла тривалий час лежали біля дороги, розповідають місцеві. Імовірно, це також був ракетний удар, але про цей інцидент загарбники мовчать.

Напомним, что орки не пропускают колонны автомобилей в сторону областного центра, заставляя людей сутками сидеть на жаре.