6.5 C
Zaporizhzhya

У Запорізької області з рельс зійшов російський бронепоїзд

2738
0
В окупованому Мелітополі партизани продовжують завдавати ворогу болісних ударів. У ворожих пропагандистів від безсилля та страху вже немає жодних «переможних настроїв», — пишуть Запорізькі Вісті

У тимчасово окупованому Мелітополі ворог зазнав чергового фіаско. Під ударом опинився його «продовольчий» потяг росіян, в якому вони перевозили свої боєприпаси.

Атака потяга окупантів

Як повідомили джерела 24 каналу у спецслужбах, між Мелітополем та населеним пунктом Фруктове бронепотяг російських окупантів зійшов з рельс. Ворог намагався доставити до тимчасово окупованого Мелітополя бронетехніку.

У росіян через напад на їхній бронепотяг сталася істерика. Російські пропагандисти подають цю інформацію як «теракт». За їхніми словами, «потяг з продовольством», який рухався з Криму у Мелітополь, обстріляли з гранатомета «терористи Зеленського». Звідки це вони взялися на території, яку окупанти тимчасово «контролюють», пропагандисти не уточнили. Також ворогу вже пора усвідомити, що увесь світ знає, що крадене в Україні продовольство ворог вивозить у Крим, а у зворотному напрямку рухається зброя.

Голова окупаційної адміністрації Запоріжжя Володимир Рогов вже надув губи та заявив, що «ведеться розслідування».